Hvorfor Australia?

«Diversity – only way to address the market is to try to replicate it»

13198604_10153449910597484_420106366630325997_oj

Når jeg fikk høre om muligheten til å studere i utlandet, skjønte jeg egentlig at dette var en sjanse jeg måtte gripe. Sm fremtidig kommunikatør, vil det være sunt å få nye perspektiver på verden. Lære meg å forstå samfunnet fra andre synsvinkler, ikke bare i Norge, men også i utlandet.

Jeg er født og oppvokst i bygd, Ørsta, hvor jeg har bodd hele livet – jeg har aldri bodd i en by. Å få studert et semester på en plass som Gold Coast, har gitt meg store miljøforandringer.

Griffith University er en anerkjent skole, og de tilbyr mange spennende fag, som traff de fagområdene jeg ønsket å fordype meg i. Her har jeg fått sjansen til å fordype meg i enkelte området, samtidig som jeg får en større bredde og variasjon.

Det at språket er engelsk, gjør at jeg slipper å forholde meg til et helt nytt språk – noe som gjør at jeg kan fokusere mye mer på studiene. Som fremtidig kommunikatør kommer jeg garantert til å måtte bruke engelsk, og det er ikke ofte jeg får sjansen til å trene meg på å snakke det.

Essensen er, i Volda lærer jeg litt av alt. Men Griffith tilbyr meg muligheten å spesialisere meg i de jeg interesserer meg i, og bli bedre i de områdene jeg vil få bruk for i fremtiden. Jeg får mange muligheter her til å utvikle meg faglig, og som person (som igjen påvirker det faglige), som jeg ikke kan få i Volda. Jeg kommer til å møte mange forskjellige mennesker, fra helt andre kulturer enn de jeg er vant til. Ikke bare vil det være en kjempeopplevelse – men også ufattelig lærerikt, på alle mulige måter. Mer variasjon, mer dybde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s