Kommunikasjonsrådgiver 
CV
Europas markedsledende inkassobyrå, med et spekter av tjenester innen kredittstyring og finansielle tjenester. Jobbet med innholdsproduksjon og annet kommunikasjonsarbeid både operativt og strategisk, internt og eksternt. 
Statlig forvaltingsorgan underlagt Forsvarsdepartementet. Som kommunikasjonsrådgiver bisto jeg med rådgiving og medieproduksjon på både eksterne og interne flater. 
Trigger står bak flere prisvinnende prosjekter, og har i flere år blitt kårets til årets PR-byrå. Her jobbet jeg med noen av de største og viktigste kundene, blant annet Telenor, Cisco, Eie Eiendom, Orkla og Statens Järnvägar. 
Utdanning
Strategisk kommunikasjon, norsk samfunnsliv, medievitenskap, mediedesign, konseptutvikling, journalistikk og markeder- og kontekster. 
"Digital Media Marketing”, “Employment Relations”, “Media Relations” og “Web Design”. Griffith er rangert blant topp 3% av universiteter globalt.
Studerte film og foto. Som valgfag tok jeg gründer og entrepenørskap. Jeg var også tillitsvalgt, og satt som elevrådssekretær begge semestrene. 
Kompetanse i medieproduksjon, video, foto og lyd. Tok fagene mediekommunikasjon, mediedesign, medieutrykk og medieproduksjon. Fordypet meg i lyd- og tekstproduksjon. 
Back to Top